SCHLEICH BAYALA

19.dubna svátek má Rostislav, Rastislav
 
 
 

SCHLEICH 70565 VÍLA SERA S KVĚTINOVÝM JEDNOROŽCEM

SCHLEICH 70565 VÍLA SERA S KVĚTINOVÝM JEDNOROŽCEM
********** Hodnocení
419 Kčs DPH
Kód: SCHL-70565
Vše od SCHLEICH
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
DRUH: figurky
MATERIÁL: pryž
Popis
Související
SCHLEICH 70565 VÍLA SERA S KVĚTINOVÝM JEDNOROŽCEM - Sera je velmi hrdá na svého krásného jednorožce. Jednoho dne, když se Sera dostala do lesa při hledání léčivých bylin, potkala jednorožce, který nebyl plachý a okamžitě nezmizel, jako to obvykle dělají jednorožci. Stál tam klidně a dovolil Seře, aby ho krmila a dokonce mu bylo příjemné, když se na něj posadila, aby ji odvezl domů. Sera byla tak hrdá, když projížděla ulicemi jejího domu v Soleyas. Od té doby jsou z nich nerozluční přátelé. Sera se o něj láskyplně stará a on ji na oplátku bere do tajemných míst, kde nikdy předtím nebyla. Jednorožec má měkké sedlo z listů, na kterém Sera pohodlně sedí. Bezpečné uchopení díky magnetům. Figurka má pohyblivé paže. Příslušenství lze vyměnit. Balení obsahuje 1x Elfka Sera, 1x jednorožec a 1x kouzelný květ. Vyrobeno z kvalitního materiálu. Figurky jsou ručně malované. Nevhodné pro děti do 3 let. Doporučený věk: 5-12. Rozměr balení: 15 x 18 x 8,2 cm.




Prodej SCHLEICH 70565 VÍLA SERA S KVĚTINOVÝM JEDNOROŽCEM - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit SCHLEICH 70565 VÍLA SERA S KVĚTINOVÝM JEDNOROŽCEM, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.