SIKU SUPER

14.května svátek má Dina, Bonifác
 
 
 
Kovové modely aut
Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

SIKU 1569 LAND ROVER DEFENDER POLIZEI

SIKU 1569 LAND ROVER DEFENDER POLIZEI
********** Hodnocení
115 Kčs DPH
Kód: SK-1569
Vše od SIKU
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Parametry

SIKU 1569 LAND ROVER DEFENDER POLIZEI


LAND ROVER DEFENDER POLIZEI je důležitý pomocník německé spolkové policie pro důležité a náročné úkoly při zajištění vnitřní bezpečnosti Německa a ochraně hranic. Velký terénní vůz nabízí nejen dostatek místa pro policisty a jejich vybavení, ale má také dostatek koňských sil pro divoké honičky a to i v náročném nerovném terénu. I podezřelí a překračovatelé hranic v dětském pokoji nemají žádnou šanci.


Robustní kovová karoserie a plastový podvozek odolají i větším překážkám, když se Land Rover v bílomodrém designu POLIZEI, na sportovních ráfcích s gumovými pneumatikami umožní snesou ty největší nároky při pronásledování narušitelů a běžné službě.


Pěkný detai je čiré prosklení a velké střešní okno poskytují výhled na interiér vozidla. Díky modrým majákům na střeše je vozidlo SIKU 1569 LAND ROVER DEFENDER POLIZEI viditelné již z dálky. Plánujete větší operaci? Žádný problém, protože tažné zařízení, které je standardně integrováno umožňuje připojení široké škálou modelů přívěsů SIKU. Jako vždy u Siku jsou přední a zadní světla věrné kopie originálního Defenderu.





Prodej SIKU 1569 LAND ROVER DEFENDER POLIZEI - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit SIKU 1569 LAND ROVER DEFENDER POLIZEI, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Kovové modely aut.