SIKU FARMER 1:32

13.května svátek má Servác, Ofélie
 
 
 
Kovové modely aut
Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

SIKU 3292 TRAKTOR JOHN DEERE 8R 410

SIKU 3292 TRAKTOR JOHN DEERE 8R 410
********** Hodnocení
999 Kčs DPH
Kód: SK-3292
Vše od SIKU
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Parametry
Související

SIKU 3292 model traktoru JOHN DEERE 8R 410 v měřítku 1:32


Traktoru JOHN DEERE 8R 410 to je 443 koní, 9,0 litrový motor se 6 válci. Provozní hmotnost neuvěřitelných 14 tun.


Traktor John Deere 8R 410 je jedním z nejvýkonnějších traktorů John Deere. Jeho výkonová elektronika s novou převodovkou eAutoPower s bezproblémovým řazením zajišťuje okamžitý točivý moment a maximální plynulost i v těch nejnáročnějších podmínkách. Rozvor dvojitých pneumatik měří hrdých 3,05 metru – jaký impozantní kolos! Zároveň je ale také jedním z nejspolehlivějších a nejflexibilnějších partnerů pro použití v terénu a přepravu na silnici.


SIKU FARMER 3292 představuje 8R 410 jako exkluzivní další vývoj stávajícího modelu ve speciální edici s dvojitými koly: perfektně tvarovaný a založený na původním traktoru do nejmenších detailů v malém měřítku, 8R 410 nabízí superlativní herní zážitek pro malé a velké traktorové fanoušky.


Kapota, přední a zadní blatníky a podvozek modelu traktoru jsou vyrobeny z kovu a odolávají větru a počasí při hře uvnitř i venku. Urostlé ráfky John Deere jsou obehnány výkonnými dvojitými pneumatikami z pryžového materiálu, samozřejmě s originálním zemědělským profilem pro optimální přilnavost na všech půdních podmínkách.


Nová, zvětšená kabina řidiče se sklopnými zrcátky navíc nabízí ještě lepší výhled a přehled při práci na poli nebo na dvoře. Dá se vyjmout, což nejen usnadňuje nastupování řidiče, ale také nabízí lepší přístup k volantu. Dvojité otočné řízení na přední nápravě usnadňuje manévrování s traktorem. Navíc standardní kovový přední a zadní závěs siku s pohyblivými prvky umožňuje zvedání a spouštění zemědělských strojů. Jako vždy u SIKU jsou i u tohoto modelu přední světlomety a světla naznačeny věrným potiskem originálu.






Prodej SIKU 3292 TRAKTOR JOHN DEERE 8R 410 - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit SIKU 3292 TRAKTOR JOHN DEERE 8R 410, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Kovové modely aut.