SIKU SETY

15.května svátek má Sofie, Žofie
 
 
 
Kovové modely aut
Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

SIKU 6335 DÁRKOVÝ SET VOZIDLA DHL S PŘÍSLUŠENSTVÍM

SIKU 6335 DÁRKOVÝ SET VOZIDLA DHL S PŘÍSLUŠENSTVÍM
********** Hodnocení
319 Kčs DPH
Kód: SK-6335
Vše od SIKU
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Parametry
Související

SIKU 6335 DÁRKOVÝ SET VOZIDLA DHL S PŘÍSLUŠENSTVÍM - poznej svět logistiky


Všude ve světě můžeš potkat vozidla doručovací služby DHL s charakteristickou žlutou barvou se třemi velkými červenými písmeny DHL.


Balíková služba byla založena v roce 1969 v San Franciscu jako společnost pro přepravu cenností. V té době tři zakladatelé doručovali nákladní dokumenty pro lodě a další důležité dokumenty letadlem ze San Francisca do Honolulu.


DHL a její charakteristické doručovací vozy by samozřejmě neměly chybět v žádném dětském pokojíčku a mají plné ruce práce s doručováním dopisů a balíků. Logistický set DHL SIKU 6335 DÁRKOVÝ SET VOZIDLA DHL S PŘÍSLUŠENSTVÍM skládající se z kamionu, vysokozdvižného vozíku a dodávky zajišťuje, že veškeré doručování běží maximálně hladce. Každé z vozidel je samozřejmě okamžitě rozpoznatelné podle žlutého laku DHL s licencovaným nápisem DHL. K dispozici je také celá paleta plná balíků, které chtějí být doručeny. Tak pojďme a vrhněme se na hraní.





Prodej SIKU 6335 DÁRKOVÝ SET VOZIDLA DHL S PŘÍSLUŠENSTVÍM - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit SIKU 6335 DÁRKOVÝ SET VOZIDLA DHL S PŘÍSLUŠENSTVÍM, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Kovové modely aut.