SIKU CONTROL 32

13.května svátek má Servác, Ofélie
 
 
 
Hračky a hry
Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

SIKU CONTROL 6739 TRAKTOR NEW HOLLAND T7.315 S DVOJITÝMI KOLY S BLUETOOTH OVLADA...

SIKU CONTROL 6739 TRAKTOR NEW HOLLAND T7.315 S DVOJITÝMI KOLY S BLUETOOTH OVLADAČEM
********** Hodnocení
4.399 Kčs DPH
Kód: SK-6739
Vše od SIKU
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Parametry
Související

SIKU CONTROL 6739 TRAKTOR NEW HOLLAND T7.315 S DVOJITÝMI KOLY S BLUETOOTH OVLADAČEM


Poznejte nový SIKU CONTROL 6739 TRAKTOR NEW HOLLAND T7.315 S DVOJITÝMI KOLY S BLUETOOTH OVLADAČEM. Nejmodernější traktor od NEW HOLLAND to je T7.315 S DVOJITÝMI KOLY. Jeho hlavním mottem a přednostmi je všestrannost a síla. Potřebujete větší výkon, sílu, všestrannost a chcete dopřát obsluze i větší komfort, pak je pro vás prémiový traktor řady T7 to správné řešení a neobejde se bez něj žádná moderní a produktivní farma. S T7 a jeho 315 k můžte použít i to nejtěžší nářadí. Špičkový velký traktor je dostatečně výkonný pro všechny tažné práce, zpracování půdy, lisování a přepravu.


Díky Bluetooth ovládání nabízí New Holland T7 od SIKUCONTROL pestrou zábavu. Jeho tělo je vyrobeno z kovu a interiér prosklené kabiny je detailně propracovaný. Vysoce výkonný traktor řady SIKU CONTROL působí také dobrým vizuálním dojmem: speciální barva tmavě modrá metalíza z New Holland a stříbrné ráfky zdůrazňují jeho moderní design.


Vrcholem jsou magnetické dvojité pneumatiky, které dodávají modelu dodatečnou stabilitu a obzvláště objemný vzhled. Díky integrovaným magnetům lze kolečka snadno nasadit a zase sundat.


Pomocí modulu dálkového ovládání siku Control lze ovládat tři rychlostní stupně, 12 LED a četné funkce traktoru. Funkce řízení a řízení jsou řízeny proporcionálně. Ovládání nabízí širokou škálu možností pro profesionály: řízení, řízení, elektronická zadní spojka pro přívěsy a přídavná zařízení, vypínatelné světlomety, vypínatelná zadní směrová světla a otočné majáky. Jedním modulem dálkového ovládání lze ovládat i několik traktorů. Alternativně lze traktor New Holland navigovat také prostřednictvím aplikace SIKU CONTROL.






Prodej SIKU CONTROL 6739 TRAKTOR NEW HOLLAND T7.315 S DVOJITÝMI KOLY S BLUETOOTH OVLADAČEM - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit SIKU CONTROL 6739 TRAKTOR NEW HOLLAND T7.315 S DVOJITÝMI KOLY S BLUETOOTH OVLADAČEM, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Hračky a hry.