SIKU CONTROL 32

13.května svátek má Servác, Ofélie
 
 
 
Hračky a hry
Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

SIKU CONTROL 6792 TRAKTOR JOHN DEERE S PŘEDNÍM NAKLADAČEM S OVLÁDÁNÍM APP BLUETO...

SIKU CONTROL 6792 TRAKTOR JOHN DEERE S PŘEDNÍM NAKLADAČEM S OVLÁDÁNÍM APP BLUETOOTH
********** Hodnocení
3.849 Kčs DPH
Kód: SK-6792
Vše od SIKU
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Parametry
Související

SIKU CONTROL 6792 TRAKTOR JOHN DEERE S PŘEDNÍM NAKLADAČEM S OVLÁDÁNÍM APP BLUETOOTH


Stáhněte si bezplatnou aplikaci, aktivujte připojení Bluetooth a začněte si hrát. S novou SIKUCONTROL APP lze SIKU CONTROL 6792 TRAKTOR JOHN DEERE S PŘEDNÍM NAKLADAČEM ovládat pomocí chytrého telefonu a tabletu (technologie Android a iOS).


Alternativně je traktor nabízen také v sadě s modulem dálkového ovládání Bluetooth. John Deere 7310R je nejvýkonnějším zástupcem řady 7R.


Model SIKU CONTROL 6792 TRAKTOR JOHN DEERE S PŘEDNÍM NAKLADAČEM je vyrobený z kovu a plastu se vyznačuje nejen četnými funkcemi, ale také důrazem na detail, který fanoušci tak oceňují. Všechny funkce a převodovku traktoru lze ovládat pomocí bezplatné aplikace. Buď prostřednictvím ovládání virtuálního gamepadu nebo pohybových senzorů mobilních zařízení. Tato intuitivní funkce je vítanou změnou a nabízí další herní zábavu. S aplikací je přesné manévrování stejně možné jako ovládání čelního nakladače, přívěsů Joskin a Fortuna nebo pluhu Vogel & Noot.


Stejně jako u modulu dálkového ovládání lze zapnout také světlomety na kapotě, pracovní světla na kabině, zadní směrová světla a otočné majáky. SIKUCONTROL APP nabízí fanouškům traktorů další informace, které stojí za to vědět o John Deere 7310R. Pro traktor lze také vytvořit název. Nastavení a funkce aplikace jsou neustále aktualizovány. Pomocí funkce OTA (Over-The-Air) aplikace lze software v traktoru aktualizovat přímo. Alternativně k aplikaci SIKU APP lze traktor ovládat také pomocí modulu dálkového ovládání Bluetooth.






Prodej SIKU CONTROL 6792 TRAKTOR JOHN DEERE S PŘEDNÍM NAKLADAČEM S OVLÁDÁNÍM APP BLUETOOTH - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit SIKU CONTROL 6792 TRAKTOR JOHN DEERE S PŘEDNÍM NAKLADAČEM S OVLÁDÁNÍM APP BLUETOOTH, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Hračky a hry.