SIKU CONTROL 32

18.května svátek má Nataša, Timea
 
 
 

SIKU CONTROL 6882 CLAAS AXION 850 NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ

SIKU CONTROL 6882 CLAAS AXION 850 NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ
********** Hodnocení
2.799 Kčs DPH
Kód: SK-6882
Vše od SIKU
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
DRUH: traktory, zemedelské stroje
MATERIÁL: kov s plast. díly
MERÍTKO: 1:32
ZNACKA: john deere
Popis
Související

Nový model traktoru 0CLAAS AXION 850 NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ SIKU 6982 v nižším cenovém segmentu.


Použitím stávajících bezdrátových komponent založených na pásmu 2,4 GHz a jednodušším designem produktu bylo možné nasměrovat vysoce komplexní technologii SIKU Control32 do příznivější cenové úrobvně. Stabilní a kvalitní traktory z kovu a plastu se budou snadno ovládat pomocí nově vyvinutého modulu dálkového ovládání.


Funkce řízení a řízení jsou proporcionální a umožňují přesné řízení a manévrování. Funkce osvětlení vpředu a vzadu je během provozu trvale zapnuta. V pohotovostním režimu, tj. po zapnutí modelu a před jeho připojením k modulu dálkového ovládání, model blikáním signalizuje, že je připraven k provozu. Jako napájení slouží tři běžně dostupné baterie typu "AAA". Alternativně k tomu lze použít také odpovídající dobíjecí baterie stejného typu. Pokud napětí baterie během provozu klesne pod určitou hodnotu, model rychle bliká, což znamená, že baterie budou brzy vybité. Modul dálkového ovládání je také napájen dvěma bateriemi tohoto typu.


S těmito modely lze použít všechny přívěsy a přívěsné jednotky SIKUFarmer32 pro přední a zadní část. Integrační herní systém pokračuje i u nových modelů. Datová zásuvka zabudovaná v zadní části traktoru umožňuje použití modelů příslušenství Control, jako jsou přívěsy, shrnovače a pluhy. Alternativně k tomu lze použít také odpovídající dobíjecí baterie stejného typu. Pokud napětí baterie během provozu klesne pod určitou hodnotu, model rychle bliká, což znamená, že baterie budou brzy vybité. Modul dálkového ovládání je také napájen dvěma bateriemi tohoto typu. S těmito modely lze použít všechny přívěsy a přívěsné jednotky SIKUFarmer32 pro přední a zadní část. Integrační herní systém pokračuje i u nových modelů.






Prodej SIKU CONTROL 6882 CLAAS AXION 850 NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit SIKU CONTROL 6882 CLAAS AXION 850 NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.