SPONY, PŘESKY DO OPASKŮ

7.června svátek má Iveta, Slavoj
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Spona na opasek Orel - American Eagle 06 - Stříbrná

Spona na opasek Orel - American Eagle 06 - Stříbrná
********** Hodnocení
409 Kčs DPH
Kód: 23805
Vše od vyrobce
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Velmi nápadná ozdobná spona na opasek. Pevný kovový odlitek. Spona je vhodná pro opasek o šířce max. 4 cm.

Rozměry: cca 9 x 6,5 cm

Stylová Spona na opasek Orel - American Eagle pro dokonalý vzhled vašich kalhot

Ukažte svůj patriotický duch s touto nádhernou Sponou na opasek Orel - American Eagle. Tato výrazná spona, vyrobená z pevného kovového odlitku a zdobená majestátním orlem, je nejen praktickým, ale i okouzlujícím doplňkem. Spona na opasek Orel - American Eagle je ideální pro každého, kdo hledá jedinečný a odvážný prvek pro svůj outfit.

Design této Spony na opasek Orel - American Eagle zobrazuje orla s roztaženými křídly, což symbolizuje sílu a svobodu, typické americké hodnoty. Zlatá barva dodává sponě luxusní vzhled, zatímco rozměry cca 9 x 6,5 cm zaručují, že bude na opasku výrazně viditelná. Je vhodná pro opasky o šířce maximálně 4 cm, což ji činí univerzálně použitelnou pro různé styly.

Oslavte svou lásku k americkému duchu s touto Sponou na opasek Orel - American Eagle, která zaujme na první pohled a stane se hrdým doplňkem vaší garderoby. Je to skvělý způsob, jak přidat osobní nádech ke každodennímu nebo slavnostnímu outfitu.





Prodej Spona na opasek Orel - American Eagle 06 - Stříbrná - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Spona na opasek Orel - American Eagle 06 - Stříbrná, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.