24.října svátek má Nina, Narcis
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Tričko AC/DC - Logo History

Tričko AC/DC - Logo History
********** Hodnocení
539 Kčs DPH
Kód: 23865
Vše od AC/DC
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
Vyberte si velikost
Velikost

 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Materiál: 100% bavlna, velmi dobrá kvalita. Rovný střih. Barva: černá. Velký potisk na přední a zadní straně trička.

Tričko se vyrábí ve velikostech: VELIKOST: S , M , L , XL , XXL

Příklad rozměru vzorku velikost L - délka cca 74 cm, šířka cca 55 cm


Tričko AC/DC - Logo History je skvělou volbou pro všechny fanoušky této legendární rockové kapely. Vyrobeno z kvalitní 100% bavlny, toto černé tričko nabízí maximální pohodlí a trvanlivost. S rovným střihem je ideální pro každodenní nošení i pro koncerty. Tričko AC/DC - Logo History má výrazný potisk na přední a zadní straně, který zobrazuje vývoj loga kapely v průběhu let.

AC/DC je jednou z nejvlivnějších rockových kapel všech dob, založená v roce 1973. Jejich hudba a ikonické logo jsou známé po celém světě. Toto tričko s motivem "Logo History" připomíná 50 let jejich neuvěřitelné kariéry a vývoje jejich vizuální identity.

Tričko AC/DC - Logo History je dostupné ve velikostech S, M, L, XL a XXL. Přidejte tento unikátní kousek do své sbírky a ukažte svou podporu jedné z největších rockových kapel všech dob.





Prodej Tričko AC/DC - Logo History - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Tričko AC/DC - Logo History, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.