TRIČKA BEAST IN BLACK

7.června svátek má Iveta, Slavoj
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Tričko Beast In Black - Dark Connection Girl

Tričko Beast In Black - Dark Connection Girl
********** Hodnocení
529 Kčs DPH
Kód: 23825
Vše od Beast In Black
Sklad: Ocekáváme naskladnení - 14
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
Vyberte si velikost
Velikost

 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Materiál: 100% bavlna velmi dobré kvality. Rovný střih. Barva: černá. Velký potisk na přední a zadní straně trička.

Tričko se vyrábí ve velikostech: S , M , L , XL , XXL.

Příklad rozměru vzorku velikost L - délka cca 75 cm, šířka cca 55 cm


Odvažte se s tričkem Beast In Black - Dark Connection Girl

Připojte se k armádě fanoušků Beast In Black s tímto oficiálním tričkem "Dark Connection Girl". Toto stylové černé tričko, zdobené fascinujícím grafickým designem na přední straně, zobrazuje umělecké vyobrazení, které odráží temnou a energickou esenci alba "Dark Connection" od finské power metalové kapely.

Tričko Beast In Black - Dark Connection Girl je vyrobeno z 100% kvalitní bavlny a nabízí pohodlný rovný střih, který zajišťuje, že se budete cítit skvěle při nošení během celého dne nebo na živých koncertech. S dostupností ve velikostech od S po XXL je toto tričko ideální pro každého fanouška kapely, ať už muže nebo ženy.

Přidejte toto tričko Beast In Black - Dark Connection Girl do své kolekce merchu a ukážte světu svou lásku k melodickému metalu a kapely Beast In Black, známé pro jejich epické melodie a strhující vokály.





Prodej Tričko Beast In Black - Dark Connection Girl - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Tričko Beast In Black - Dark Connection Girl, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.