TRIČKA DEEP PURPLE

24.října svátek má Nina, Narcis
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Tričko Deep Purple - Highway Star

Tričko Deep Purple - Highway Star
********** Hodnocení
479 Kčs DPH
Kód: 23864
Vše od Deep Purple
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
Vyberte si velikost
Velikost

 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Materiál: 100% bavlna, velmi dobrá kvalita. Rovný střih. Barva: černá. Velký poutavý potisk na přední straně trička.

Tričko se vyrábí ve velikostech: S , M , L , XL , XXL.

Příklad rozměru vzorku velikost L - délka cca 75 cm, šířka cca 55 cm


Tričko Deep Purple - Highway Star je perfektním kouskem pro každého fanouška této legendární rockové kapely. Vyrobeno z vysoce kvalitní 100% bavlny, toto černé tričko nabízí maximální pohodlí a dlouhou životnost. S rovně střihem se hodí pro každodenní nošení i pro koncerty. Tričko Deep Purple - Highway Star má výrazný potisk na přední straně, který zaujme na první pohled.

Deep Purple je ikonická rocková kapela, která vznikla v roce 1968 a je považována za průkopníka hard rocku a heavy metalu. Jejich skladba "Highway Star" z roku 1972 je jednou z jejich nejznámějších písní, která dodnes zůstává oblíbena mezi fanoušky po celém světě. Nyní můžete nosit kus této historie na svém tričku.

Tričko Deep Purple - Highway Star je dostupné ve velikostech S, M, L, XL a XXL. Přidejte tento kousek do svého šatníku a ukažte svou podporu jedné z největších rockových kapel všech dob.





Prodej Tričko Deep Purple - Highway Star - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Tričko Deep Purple - Highway Star, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.