23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Tričko Dio - Strange Highways

Tričko Dio - Strange Highways
********** Hodnocení
469 Kčs DPH
Kód: 23861
Vše od Dio
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
Vyberte si velikost
Velikost

 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Materiál: 100% bavlna velmi dobré kvality. Rovný střih. Barva: černá. Velký potisk na přední straně trička.

Tričko se vyrábí ve velikostech: S , M , L , XL , XXL.

Příklad rozměru vzorku velikost L - délka cca 75 cm, šířka cca 55 cm


Ponořte se do světa heavy metalu s naším "Tričkem Dio - Strange Highways". Toto oficiálně licencované merchandise je nezbytným kouskem pro každého fanouška legendárního Ronnie James Dio. "Tričko Dio - Strange Highways" je vyrobeno ze 100% bavlny velmi dobré kvality, nabízející pohodlí a trvanlivost pro každodenní nošení. S jeho impozantním potiskem na přední straně, který oslavuje album "Strange Highways", toto tričko je dokonalým vyjádřením vášně pro Dio a jeho hudbu.

Album "Strange Highways", které Dio vydal po svém odchodu z Black Sabbath, je považováno za jedno z jeho nejtemnějších děl. S tímto "Tričkem Dio - Strange Highways" můžete ukázat svou oddanost a uznání pro tuto ikonickou kapelu a její nezapomenutelný vliv na heavy metal.

"Tričko Dio - Strange Highways" je dostupné ve velikostech od S až XXL a je navrženo s rovným střihem, což zajišťuje pohodlné nošení pro všechny fanoušky. Jeho klasická černá barva a výrazný grafický design na přední straně přitahují pozornost a vyjadřují sílu a intenzitu, které Dio přinesl do světa hudby.

Investujte do "Trička Dio - Strange Highways" a přidejte do své kolekce kousek, který vzdává hold jedné z nejvlivnějších postav v historii rocku. Toto tričko není jen módním statementem, ale symbolem hudebního dědictví, které Ronnie James Dio zanechal.





Prodej Tričko Dio - Strange Highways - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Tričko Dio - Strange Highways, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.