TRIČKA JUDAS PRIEST

23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Tričko Judas Priest - The Serpent

Tričko Judas Priest - The Serpent
********** Hodnocení
499 Kčs DPH
Kód: 23810
Vše od Judas Priest
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
Vyberte si velikost
Velikost

 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Materiál: 100% bavlna velmi dobré kvality. Rovný střih. Barva: černá. Velký potisk na přední straně trička.

Tričko se vyrábí ve velikostech: S , M , L , XL , XXL.

Příklad rozměru vzorku velikost M - délka cca 72 cm, šířka cca 52 cm


Oslavte legendu heavy metalu s Tričkem Judas Priest - The Serpent

Staňte se hrdým nositelem tohoto exkluzivního Trička Judas Priest - The Serpent, které vzdává hold jedné z největších heavy metalových kapel všech dob, Judas Priest. Toto tričko je zdobeno impozantním potiskem hada, což je typický symbol, který kapela často používá ve svých vizuálních motivech. S Tričkem Judas Priest - The Serpent projevíte nejen váš hudební vkus, ale také podpoříte odkaz legendární kapely.

Tričko Judas Priest - The Serpent je vyrobeno ze 100% bavlny vysoké kvality a nabízí rovný střih, což zajišťuje pohodlné nošení po celý den. Černá barva a dynamický potisk na přední straně trička spolu vytvářejí skvělý kontrast, který upoutá pozornost na každém koncertě nebo festivalu.

Dostupné ve velikostech od S po XXL, toto Tričko Judas Priest - The Serpent je ideálním dárkem pro každého fanouška kapely nebo pro ty, kteří si chtějí rozšířit svou sbírku oblečení s hudební tématikou. Nechte svět vědět o své vášni pro Judas Priest s tímto stylovým a pohodlným tričkem.





Prodej Tričko Judas Priest - The Serpent - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Tričko Judas Priest - The Serpent, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.