23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Tričko Linkin Park - Soldier - Hybrid Theory

Tričko Linkin Park - Soldier - Hybrid Theory
********** Hodnocení
559 Kčs DPH
Kód: 23860
Vše od Linkin Park
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
Vyberte si velikost
Velikost

 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Materiál: 100% bavlna velmi dobré kvality. Rovný střih. Barva: černá. Velký potisk na přední a zadní straně trička.

Tričko se vyrábí ve velikostech: S , M , L , XL , XXL.

Příklad rozměru vzorku velikost M - délka cca 72 cm, šířka cca 50 cm


Projevte svou vášeň pro Linkin Park s exkluzivním "Tričkem Linkin Park - Soldier - Hybrid Theory". Toto oficiálně licencované tričko je must-have pro každého fanouška. S ikonickým designem soldiera z alba Hybrid Theory na přední straně, "Tričko Linkin Park - Soldier - Hybrid Theory" je dokonalým vyjádřením vašeho obdivu k této legendární nu-metalové kapele.

"Tričko Linkin Park - Soldier - Hybrid Theory" je vyrobeno ze 100% bavlny velmi dobré kvality, což zaručuje pohodlí a odolnost i při častém nošení. Dostupné ve velikostech S, M, L, XL a XXL, toto černé tričko s rovným střihem pasuje všem a je ideální pro každodenní nošení.

Album Hybrid Theory, které Linkin Park vydali, se stalo milníkem ve světě rockové hudby a do dnešního dne rezonuje s miliony fanoušků po celém světě. "Tričko Linkin Park - Soldier - Hybrid Theory" je nejen módním doplňkem, ale i symbolem hudební revoluce, kterou kapela Linkin Park znamenala.

Nečekejte a získejte své "Tričko Linkin Park - Soldier - Hybrid Theory" ještě dnes a ukažte svou hrdost na jednu z nejvýznamnějších kapel nového tisíciletí. Ať už se chystáte na koncert, festival nebo jen trávíte čas s přáteli, toto tričko zaručeně upoutá pozornost.





Prodej Tričko Linkin Park - Soldier - Hybrid Theory - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Tričko Linkin Park - Soldier - Hybrid Theory, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.