BOTY 8-DÍRKOVÉ

23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Boty Steadys 8 dírek N-Rex - nízká podrážka kopie Martens - Zelené

Boty Steadys 8 dírek N-Rex - nízká podrážka kopie Martens - Zelené
********** Hodnocení
2.299 Kčs DPH
Kód: 23802
Vše od Steadys
Sklad: Na objednání - 20
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Kožené boty firmy STEADYS s 8 dírkami. Materiál: přírodní kůže. Barva: zelená. Špička boty je vyztužená ocelovou špicí bez prošívání. Stylizované v designu Martens. Boty mají výraznou gumovou podrážku obšitou černou nití (ne žlutou). Tento model má nižší podrážku než standardní boty - výška podrážky cca 2 cm, podpatek cca 3,5 cm. Pevné a vyjímečné boty.

Boty se vyrábějí ve velikostech od 36 do 46

Prozkoumejte terén s Botami Steadys 8 dírek N-Rex

Ponořte se do pohodlí a stylu s novými Botami Steadys 8 dírek N-Rex. Tento model v zelené barvě nabízí nejen výrazný design, ale i robustní konstrukci, která zahrnuje ocelově vyztuženou špičku boty s prošívání pro maximální ochranu a dlouhodobou odolnost. Gumová kaučuková podrážka, obšitá černou nití, je pevně lepená, což zajišťuje extra stabilitu a trvanlivost.

Boty Steadys 8 dírek N-Rex jsou vyrobeny z kvalitní kůže, která se přizpůsobí tvaru vaší nohy, čímž zajišťuje komfort během celého dne. S nižší výškou podrážky, která činí 2 cm, a podpatkem o výšce 3,5 cm, tyto boty nabízejí ideální kombinaci komfortu a stylu. Výška podrážky je ideální pro ty, kteří hledají stabilní, ale ne příliš masivní obuv. Díky gumové nízké podrážce jsou boty také o něco lehčí než klasické glády.

Značka STEADYS je známá svou kvalitou a inovativním designem, což Boty Steadys 8 dírek N-Rex dokonale demonstrují. Jsou nejen praktické a pohodlné, ale také stylově výrazné, což je činí skvělou volbou pro pohodlné nošení.





Prodej Boty Steadys 8 dírek N-Rex - nízká podrážka kopie Martens - Zelené - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Boty Steadys 8 dírek N-Rex - nízká podrážka kopie Martens - Zelené, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.