KŠILTOVKY

6.června svátek má Norbert, Norman
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Kšiltovka Linkin Park

Kšiltovka Linkin Park
********** Hodnocení
399 Kčs DPH
Sleva 10%   439 Kč
Kód: LPCAP01RB
Vše od Linkin Park
Sklad: Skladem - 1
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Materiál: 100% bavlna. Barva: černá. Kšiltovka Linkin Park - ideální doplněk pro každého fanouška kapely Linkin Park.

Ukažte svou oddanost kapele Linkin Park s touto stylovou černou kšiltovkou, která je zdobena ikonickým červeným logem "Linkin Park" na přední části. Tento kousek je nejen módní, ale také praktický, díky použití 100% bavlny, která zajišťuje pohodlí a odolnost proti opotřebení.

Kšiltovka Linkin Park je navržena s univerzální velikostí a plastovou sponou na zadní straně, umožňující snadné nastavení obvodu až do 60 cm, což zajišťuje, že sedne většině fanoušků. Ideální pro koncerty, venkovní aktivity nebo jako každodenní módní doplněk, tato kšiltovka vám umožní vyjádřit svou podporu jedné z nejvýznamnějších rockových skupin nové generace.

Investujte do kšiltovky Linkin Park a přidejte k vašemu vzhledu kousek rockového dědictví. S touto kšiltovkou nejenže budete vypadat skvěle, ale také ukážete svou hudební oddanost a styl.





Prodej Kšiltovka Linkin Park - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Kšiltovka Linkin Park, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.