KŠILTOVKY

24.října svátek má Nina, Narcis
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Kšiltovka Slipknot - Nonagrams

Kšiltovka Slipknot - Nonagrams
********** Hodnocení
539 Kčs DPH
Kód: 23867
Vše od Slipknot
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Barva: černá. Barevná výšivka na přední a zadní straně kšiltovky. Nastavitelné skryté zapínání vzadu. Univerzální velikost.

Rozměry: obvod cca 56 cm.


Kšiltovka Slipknot - Nonagrams je dokonalým doplňkem pro každého fanouška této legendární metalové kapely. Tato černá kšiltovka s barevnou výšivkou na přední a zadní straně nabízí nejen stylový vzhled, ale také kvalitní zpracování. Kšiltovka Slipknot - Nonagrams má nastavitelné skryté zapínání vzadu, což zajišťuje univerzální velikost a pohodlné nošení.

Slipknot je jednou z nejvýznamnějších kapel na metalové scéně, známá svým intenzivním zvukem a ikonickými maskami. Jejich hudba a vizuální styl ovlivnily generace fanoušků po celém světě. Tato kšiltovka s motivem Nonagrams je skvělým způsobem, jak ukázat svou oddanost této kultovní kapele.

Kšiltovka Slipknot - Nonagrams je ideální volbou pro každodenní nošení i pro návštěvy koncertů. Přidejte tento stylový doplněk do své sbírky a ukažte svou podporu Slipknot.





Prodej Kšiltovka Slipknot - Nonagrams - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Kšiltovka Slipknot - Nonagrams, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.