MAXICHAMPS 1:43

13.května svátek má Servác, Ofélie
 
 
 

LAMBORGHINI DIABLO 1994 YELLOW

LAMBORGHINI DIABLO 1994 YELLOW
********** Hodnocení
899 Kčs DPH
Kód: MC-940103571
Vše od MAXICHAMPS
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
DRUH: sportovní auto
MATERIÁL: kov s plast. díly
MERÍTKO: 1:43
VHODNÉ PRO DETI OD: +14
ZNACKA: lamborghini
Popis
Související

Model auta LAMBORGHINI DIABLO 1994 YELLOW MAXICHAMPS 940103571 v měřítku 1:43


LAMBORGHINI DIABLO 1994 YELLOW je sportovní automobil italské značky Lamborghini. Diablo je ikonické dvoudveřové kupé, které vyniká svým výkonem a agresivním designem.


Design LAMBORGHINI DIABLO 1994 YELLOW je ohromující a extravagantní. Karoserie je nízká, aerodynamická a plná ostrých hran, což dodává vozu výrazný a nezapomenutelný vzhled. Žlutá barva karoserie přitahuje pozornost a zvýrazňuje sportovní charakter vozu.


Interiér LAMBORGHINI DIABLO 1994 YELLOW je luxusní a moderní. Kabina je navržena s důrazem na vysoký komfort a špičkovou kvalitu. Použité materiály jsou prvotřídní a zpracování je precizní. Sportovní sedadla, inovativní ovládací prvky a moderní technologie přispívají k exkluzivnímu zážitku z jízdy.


LAMBORGHINI DIABLO 1994 YELLOW je poháněn výkonným motorem, který poskytuje neuvěřitelnou sílu. Přesné specifikace motoru se mohou lišit v závislosti na konkrétním provedení vozu, ale obecně je Diablo vybaven dvanáctiválcovým motorem, který zajišťuje ohromující výkon a adrenalinové zrychlení.


LAMBORGHINI DIABLO 1994 YELLOW je vozidlo pro opravdové nadšence do extrémních sportovních aut. Je to automobil, který zaujme každého, kdo ocení kombinaci luxusu, výkonu a nekompromisního designu. Diablo je symbolem italského inženýrství a vášně pro rychlost, který dodává svému majiteli pocit dokonalosti a nezapomenutelného zážitku za volantem.






Prodej LAMBORGHINI DIABLO 1994 YELLOW - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LAMBORGHINI DIABLO 1994 YELLOW, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.