MAXICHAMPS 1:43

13.května svátek má Servác, Ofélie
 
 
 

LAMBORGHINI URRACO 1974 RED

LAMBORGHINI URRACO 1974 RED
********** Hodnocení
899 Kčs DPH
Kód: MC-940103321
Vše od MAXICHAMPS
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
DRUH: sportovní auto
MATERIÁL: kov s plast. díly
MERÍTKO: 1:43
VHODNÉ PRO DETI OD: +14
ZNACKA: lamborghini
Popis
Související

Model sportovního auta LAMBORGHINI URRACO 1974 RED MAXICHAMPS 940103321 v měřítku 1:43


Lamborghini Urraco 1974 RED je sportovní automobil, který byl vyroben italským výrobcem automobilů Lamborghini. Urraco je kompaktní čtyřmístné kupé, které nabízí vysoký výkon a luxusní jízdní zážitek.


Design Lamborghini Urraco 1974 RED je ikonický a agresivní. Automobil má nízký profil, ostré hrany a charakteristické liniemi, které podtrhují jeho sportovní charakter. Červená barva karoserie dodává vozu dynamický a vášnivý vzhled.


Interiér Lamborghini Urraco 1974 RED je luxusní a elegantní. Kabina je navržena s důrazem na pohodlí a styl. Kvalitní materiály a řemeslné zpracování zajišťují prvotřídní pocit a pocit exkluzivity. Pohodlná sedadla a ergonomicky umístěné ovládací prvky dodávají řidiči a cestujícím příjemný prostor.


Lamborghini Urraco 1974 RED je vybaven výkonným motorem, který poskytuje úžasný výkon. Přesné specifikace motoru se mohou lišit podle konkrétního provedení vozu, ale většinou byl v nabídce osmiválcový motor s vysokým výkonem, který poskytoval plynulou a rychlou akceleraci.


Lamborghini Urraco 1974 RED je automobil pro ty, kteří ocení kombinaci luxusu, výkonu a nekompromisního designu. Je to automobil pro nadšence do rychlých a exkluzivních vozidel, kteří hledají unikátní zážitek z jízdy. Urraco je symbolem italského designu a inovace, který stále upoutává pozornost na silnici a vyjadřuje vášeň pro automobily.






Prodej LAMBORGHINI URRACO 1974 RED - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LAMBORGHINI URRACO 1974 RED, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.