LEGO FRIENDS

23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 

LEGO FRIENDS 41740 POKOJ ALYIA

LEGO FRIENDS 41740 POKOJ ALYIA
********** Hodnocení
LEGO FRIENDS 41740 POKOJ ALYIA
LEGO FRIENDS 41740 POKOJ ALYIA
LEGO FRIENDS 41740 POKOJ ALYIA
LEGO FRIENDS 41740 POKOJ ALYIA
399 Kčs DPH
Kód: LE-41740
Vše od LEGO
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
MATERIÁL: plast
VHODNÉ PRO DETI OD: +6
Popis
Související
LEGO FRIENDS 41740 POKOJ ALYIA - Děti od 6 let mohou vytvářet své vlastní příběhy s LEGO Friends Aliya's Room (41740). Když Paisley a Aliya píší příběhy před uspávací párty, je toho hodně k objevování. Místnost odráží Aliyiny zájmy prostřednictvím doplňků včetně esejů, kancelářské židle, notebooku, knihy, lampy a trofeje. Děti také ocení skryté detaily, jako je špatná známka z testu, který Aliya schovala pod hromadu pátečních esejí! Možná by jí Paisley pomohla pochopit, že by na sebe neměla být tak náročná. Když je čas na odpočinek, mohou přátelé sledovat film na velké obrazovce nebo si se štěnětem hrát s hračkami. Poznejte Aliyu tím, že navštívíte její pokoj. Tato ložnice je ideálním místem pro psaní kreativních příběhů perem na papír nebo notebook. Můžete také jíst u cloudového stolu a hrát si se štěnětem Airou. Podívejte se na film nebo si sedněte do rohu u okna a čtěte. Když je čas jít spát, vytáhněte přistýlku pro Paisley. Sladké sny!




Prodej LEGO FRIENDS 41740 POKOJ ALYIA - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LEGO FRIENDS 41740 POKOJ ALYIA, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.