LEGO STAR WARS

28.dubna svátek má Vlastislav, Vlastislava
 
 
 

LEGO STAR WARS 75352 EMPERORS THRONE ROOM

LEGO STAR WARS 75352 EMPERORS THRONE ROOM
********** Hodnocení
2.044 Kčs DPH
Kód: LE-75352
Vše od LEGO
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
LEGO STAR WARS 75352 EMPERORS THRONE ROOM
LEGO STAR WARS 75352 EMPERORS THRONE ROOM
LEGO STAR WARS 75352 EMPERORS THRONE ROOM
LEGO STAR WARS 75352 EMPERORS THRONE ROOM
LEGO STAR WARS 75352 EMPERORS THRONE ROOM
LEGO STAR WARS 75352 EMPERORS THRONE ROOM
MATERIÁL: plast
VHODNÉ PRO DETI OD: +18
Popis
Související

STAVEBNICE LEGO STAR WARS 75352 EMPERORS THRONE ROOM


Znovu si vytvořte ikonickou scénu Star Wars ve stylu LEGO. Prožijte znovu souboj Dartha Vadera a Luka Skywalkera z filmu Star Wars: Návrat Jediho s tímto detailním LEGO diorámem. Prožijte znovu dramatickou scénu z klasické trilogie Star Wars s tímto diorámem císařského trůnního sálu (75352). Je plná autentických detailů, jako je okno Hvězda smrti navržené speciálně pro tuto sadu a rotující trůn císaře Palpatina. Zachyťte akci s LEGO minifigurkami Dartha Vadera a Luka Skywalkera, každý se světelnými meči, a císaře Palpatina se 2 sithskými bleskovými prvky. Tento sestavitelný a zobrazitelný model je doplněn plaketou se slavnou Lukovou linií (Jsem Jedi, jak býval můj otec) a plaketou s logem Star Wars: Návrat Jediho ke 40. výročí.


Galaxie plná zábavy - Toto je součást kolekce LEGO Star Wars sad pro dospělé s dalšími dioramaty zobrazujícími ikonické scény. Je to skvělý dárek pro sebe nebo dospělého fanouška Star Wars.


LEGO Builder - S aplikací LEGO Builder si snadno uspořádáte své pokyny a budete je mít vždy po ruce. Pomocí aplikace můžete přibližovat a otáčet 3D modely, ukládat sady a sledovat svůj pokrok.


Summon the Force zopakujte vrcholný souboj světelných mečů ze Star Wars: Return of the Jedi. Postavte císařův trůnní sál s oknem Hvězda smrti a rotujícím trůnem. Drama přidávají světelné meče Dartha Vadera a Luka Skywalkera a sithské blesky císaře Palpatina. Celé to završuje plaketa připomínající 40. výročí premiéry Star Wars: Návrat Jediho.


Diorama: The Emperor's Throne Room - sběratelský model a dekorace pro dospělé.

Tři minifigurky LEGO: Darth Vader, Luke Skywalker a císař Palpatine.

Realistické detaily zahrnují rotující trůn a kulaté okno Hvězda smrti.

Součástí je také plaketa Star Wars: Return of the Jedi 40th Anniversary Plaque.

Část ze série sběratelských LEGO Star Wars dioramat.

Tip na dárek pro dospělé fanoušky klasické trilogie Star Wars.

Najděte pokyny, 3D nástroje a inspiraci v aplikaci LEGO Builder.

Sady LEGO Star Wars pro dospělé představují kreativní způsob relaxace.

Vysoce kvalitní LEGO kostky se snadno spojují a bezpečně drží.

LEGO kostky a prvky splňují vysoké globální bezpečnostní standardy.

Probuďte svou tvůrčí sílu – zachyťte drama souboje se světelným mečem Dartha Vadera a Luka Skywalkera ve Star Wars: Návrat Jediho s diorámou císařského trůnu (75352).

Jeviště ožije se 3 minifigurkami LEGO - Darth Vader a Luke Skywalker, každý se světelnými meči, a císař Palpatine se 2 sithskými bleskovými prvky.

Autentické detaily - Kruhové okno Hvězda smrti, otočný trůn, dvě konzoly a další. Součástí je také plaketa připomínající 40. výročí Star Wars: Návrat Jediho.

Rozšiřte svou sbírku – sada je součástí sběratelské série LEGO Star Wars, která obsahuje diorámata oslavující fanouškovské oblíbené scény ze ságy Star Wars.

Tip na dárek - sada s 807 prvky bude skvělým dárkem pro sebe nebo jiného dospělého fanouška Star Wars nebo sběratele diorámat LEGO Star Wars.





Prodej LEGO STAR WARS 75352 EMPERORS THRONE ROOM - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LEGO STAR WARS 75352 EMPERORS THRONE ROOM , vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.