STOLNÍ HRY

6.června svátek má Norbert, Norman
 
 
 

Manželství hrou + tchyně to zařídí, 2 společenské hry pro dospělé

Manželství hrou + tchyně to zařídí,  2 společenské hry pro dospělé
********** Hodnocení
276 Kčs DPH
Kód: ASS-900125
Vše od Assadron
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
VHODNÉ PRO DETI OD: +18
Popis
Související
Manželství hrou - Společenská hra pro dospělé. Určena pro dvojici ať už v manželském svazku, či pro ty, co do něj právě vstupují,… případně pak pro ty váhající. Ve hře se setkáte s celým spektrem známých životních situací, problémů a krizí, které mohou i v tom vašem vztahu někdy nastat. Zábavnou formou se tak můžete poučit a náležitě připravit.Tchýně to zařídí - rodinná hra pro 2 - 8 hráčů. Kromě manželské dvojice se můžou zapojit nejen další rodinní příslušníci jako tchýně, švagr, potomci, ale i kamarádi a známí. Hra je poučně zábavná. Užijete si v ní legraci i napětí. Cestou na hráče čeká spousta otázek, úkolů a hádanek. Ne vždy rozhoduje “správná” odpověď. Záleží, jak pohotově, vtipně a s nadhledem si kdo poradí.




Prodej Manželství hrou + tchyně to zařídí, 2 společenské hry pro dospělé - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Manželství hrou + tchyně to zařídí, 2 společenské hry pro dospělé, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.