STOLNÍ HRY

7.června svátek má Iveta, Slavoj
 
 
 

Sexperimenty, společenská hra pro dospělé

Sexperimenty, společenská hra pro dospělé
********** Hodnocení
276 Kčs DPH
Kód: ASS-900163
Vše od Assadron
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
VHODNÉ PRO DETI OD: +18
Popis
Související
Hra Sexperimenty má dvě provedení: LIGHT - lehčí verze určená pro umírněné. Může sloužit i jako skvělá předehra k o to skvělejšímu sexu. HARD CORE - verze je pro ty odvážnější…a riskující umírněné. Každá verze hry Sexperimenty má vlastní hrací karty, desítky inspirujících úkolů. Kromě známých věcí, na které je třeba nezapomínat a případně se v nich zdokonalovat, jsou zde popsány a zobrazeny nejen nové polohy, ale i věci, o kterých možná ani nevíte. Ve hře Sexperimenty najdete spoustu nových podnětů, rad, nápadů, které doufejme zaujmou… a které si hned můžete vyzkoušet. Cílem není vyhrát, ale zpestřit si a obohatit sexuální život. Součástí hry Sexperimenty je zvláštní SEXESO – jediné pexeso, která rozhodně nemůže skončit remízou! Originální kartičková hra s nejznámějšími polohami a sexuálními praktikami i s těmi, které možná ještě neznáte, ale brzy si oblíbíte.




Prodej Sexperimenty, společenská hra pro dospělé - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Sexperimenty, společenská hra pro dospělé, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.