SIKU CONTROL 32

18.května svátek má Nataša, Timea
 
 
 

SIKU CONTROL 6731 VOLVO FH16 S NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ BLUETOOTH

SIKU CONTROL 6731 VOLVO FH16 S NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ BLUETOOTH
********** Hodnocení
3.599 Kčs DPH
Kód: SK-6731
Vše od SIKU
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
DRUH: tahac
MATERIÁL: kov s plast. díly
MERÍTKO: 1:32
ZNACKA: volvo
Popis
Související

SIKU CONTROL 6731 tahač VOLVO FH16 S NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ BLUETOOTH


Nákladní vůz SIKU CONTROL 6731 vyrobený z kovu a plastu se vyznačuje nejen četnými funkcemi, ale také pozorností k detailu, kterou fanoušci tak oceňují. Kovová kabina řidiče je lakována matnou černou barvou a je hojně potištěna. Tahač je osvětlen 10 LED světly (6 vpředu a 4 vzadu).


Všechny funkce a dvě převodovky Volva FH16 4x2 se ovládají prostřednictvím aplikace. Buď pomocí virtuálního joysticku nebo pomocí senzorů pohybu a náklonu mobilních zařízení. Tato intuitivní funkce je vítanou změnou a nabízí další herní zábavu. Nákladní vůz Volvo je poháněn nápravou. S aplikací je přesné manévrování stejně možné jako připojování a odpojování 3nápravového sklápěcího návěsu (položka 6734). Do tažného vozidla je navíc integrována datová zásuvka pro předávání ovládacích povelů návěsu. Alternativně k aplikaci SIKU APP lze Volvo ovládat také pomocí modulu dálkového ovládání Bluetooth, který je k dispozici samostatně pod číslem 6730.


Model lze ovládat pomocí virtuálního joysticku nebo pomocí snímačů pohybu a sklonu mobilních zařízení. Tato intuitivní funkce je vítanou změnou a poskytuje ještě větší zábavu při hraní. Aplikace SIKUCONTROL také poskytuje fanouškům užitečné informace o modelu. Nastavení a funkce aplikace jsou průběžně aktualizovány. Pomocí aplikace OTA (Over-The-Air) lze přímo aktualizovat software modelu. Ideálním doplňkem je SIKU Control - 3-nápravový sklápěcí návěs žlutý (6731 - prodejný samostatně). Dálkový ovladač 6730 není součástí balení. Baterie: 4x AA (nejsou součástí balení). Měřítko: 1:32. Rozměr balení: 26,5 x 17,5 x 14,7 cm. Věk: 3+.






Prodej SIKU CONTROL 6731 VOLVO FH16 S NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ BLUETOOTH - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit SIKU CONTROL 6731 VOLVO FH16 S NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ BLUETOOTH, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.