TRIČKA JUDAS PRIEST

23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Tričko Judas Priest - Escape From Reality

Tričko Judas Priest - Escape From Reality
********** Hodnocení
499 Kčs DPH
Kód: 23809
Vše od Judas Priest
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
Vyberte si velikost
Velikost

 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Materiál: 100% bavlna velmi dobré kvality. Rovný střih. Barva: černá. Velký potisk trička na přední straně.

Tričko se vyrábí ve velikostech: S , M , L , XL , XXL.

Příklad rozměru vzorku velikost M - délka cca 72 cm, šířka cca 52 cm


Ponořte se do rockového světa s Tričkem Judas Priest - Escape From Reality

Objevte svého vnitřního rockového ducha s tímto stylovým Tričkem Judas Priest - Escape From Reality. Tričko je zdobeno fascinujícím potiskem, který zachycuje esenci legendární metalové kapely Judas Priest, známé svým vlivem na heavy metal žánr. Tento kousek je skvělý nejen pro fanoušky kapely, ale pro každého, kdo si cení výrazného rockového stylu.

Tričko Judas Priest - Escape From Reality je vyrobené ze 100% vysoce kvalitní bavlny, což zajišťuje maximální pohodlí a trvanlivost. Černá barva a velký barevný potisk na přední straně dělají z tohoto trička perfektní doplněk pro váš každodenní outfit nebo jako dárek pro milovníky hudby.

Vyrábí se ve velikostech S až XXL, Tričko Judas Priest - Escape From Reality je navrženo s rovným střihem, což zajišťuje pohodlné nošení pro všechny. Nezáleží na tom, jestli se chystáte na koncert, festival, nebo jen trávíte čas s přáteli, s tímto tričkem budete vždy vypadat skvěle.





Prodej Tričko Judas Priest - Escape From Reality - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Tričko Judas Priest - Escape From Reality, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.