TRIČKA LINKIN PARK

27.července svátek má Veroslav, Berthold
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Tričko Linkin Park - Meteora Drip Collage

Tričko Linkin Park - Meteora Drip Collage
********** Hodnocení
649 Kčs DPH
Kód: 23858
Vše od Linkin Park
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
Vyberte si velikost
Velikost

 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Materiál: 100% bavlna velmi dobré kvality. Rovný střih. Barva: černá. Velký potisk na přední straně trička.

Tričko se vyrábí ve velikostech: S , M , L , XL , XXL.

Příklad rozměru vzorku velikost L - délka cca 72 cm, šířka cca 50 cm


Objevte unikátní styl s "Tričkem Linkin Park - Meteora Drip Collage", které je nezbytným kouskem pro každého fanouška legendární nu-metalové kapely. Toto oficiální merchandise tričko, s licencovaným potiskem z alba Meteora, představuje kreativní koláž, která oslavuje jeden z nejvýznamnějších hudebních počinů kapely Linkin Park. "Tričko Linkin Park - Meteora Drip Collage" je vyrobeno ze 100% bavlny velmi dobré kvality, nabízí rovný střih a je k dispozici ve velikostech od S po XXL.

Album Meteora, vydané Linkin Park v roce 2003, bylo chváleno pro jeho inovativní zvuk a hluboké texty, které rezonovaly s miliony fanoušků po celém světě. Tričko Linkin Park - Meteora Drip Collage nejen, že přináší tento ikonický artwork na váš šatník, ale také umožňuje fanouškům nosit kus hudby, který definoval celou generaci.

Tričko Linkin Park - Meteora Drip Collage je dokonalým dárkem pro fanoušky kapely nebo jako přídavek do sbírky jakéhokoliv milovníka rockové a metalové hudby. Jeho černá barva a odolný materiál zajistí, že bude vaším oblíbeným kouskem pro každodenní nošení i pro zvláštní příležitosti.

Neváhejte a získejte si "Tričko Linkin Park - Meteora Drip Collage" ještě dnes, aby jste mohli vyjádřit svou hrdost a obdiv k tomuto hudebnímu fenoménu. Staňte se součástí odkazu Linkin Park s tímto stylovým a pohodlným tričkem.





Prodej Tričko Linkin Park - Meteora Drip Collage - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Tričko Linkin Park - Meteora Drip Collage, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.